listening test - eeikaiwa.com · listening test in the listening test, you will be asked to...

of 18 /18
(C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved. LISTENING TEST In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire Listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. You must mark your answers on the separate answer sheet. Do not write your answer in the test book. Part 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time. Sample Answer (A) (B) (C) (D) Example Statement (C), “They’re standing near the table,” is the best description of the picture, so you should select answer (C) and mark it on your answer sheet.

Author: others

Post on 03-Feb-2021

63 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    LISTENING TEST

    In the Listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire Listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. You must mark your answers on the separate answer sheet. Do not write your answer in the test book. Part 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

    Sample Answer (A) (B) (C) (D)

    Example

    Statement (C), “They’re standing near the table,” is the best description of the picture, so you should select answer (C) and mark it on your answer sheet.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    1.(A)

    2.(B)

    3.(B)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    4.(C)

    5.(C)

    6.(A)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    7.(A)

    8.(D)

    9.(A)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    10.(A)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 2 Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will be spoken only one time and will not be printed in your test book. Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B), or (C) on your answer sheet.

    Sample Answer

    (A) (B) (C) Example

    You will hear: Where is the meeting room”? You will also hear: (A) To meet the new director.

    (B) It’s the first room on the right. (C) Yes, at two o’clock.

    The best response to the question “Where is the meeting room?” is choice (B), “It’s the first room on the right,” so (B) is the correct answer. You should mark answer (B) on your sheet.

    11. Mark your answer on your answer sheet. 12. Mark your answer on your answer sheet. 13. Mark your answer on your answer sheet. 14. Mark your answer on your answer sheet.

    · 38. Mark your answer on your answer sheet. 37. Mark your answer on your answer sheet. 39. Mark your answer on your answer sheet. 40. Mark your answer on your answer sheet.

    11.(A), 12.(B), 13.(A), 14.(C), 15.(B), 16.(A), 17.(C), 18.(B), 19.(C), 20.(A) 21.(C), 22.(C), 23.(A), 24.(A), 25.(B), 26.(C), 27.(C), 28.(B), 29,(A), 30.(C) 31.(A), 32.(B), 33.(B), 34.(C), 35.(C), 36.(B), 37.(A), 38.(B), 39.(B), 40.(A)

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 3 Direction: You will hear some conversations between two people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your sheet. The conversations will be spoken only one time and will not be printed in your test book. 41. Why will the woman make an exchange?

    (A) The tie was damaged. (B) The tie was too expensive. (C) She wants another brand. (D) She wants a different pattern.

    42. How can the woman get a more expensive tie?

    (A) By providing a copy of her sales receipt (B) By paying the full cost of the tie (C) By paying the extra amount (D) By paying $65

    43. What does the man imply?

    (A) A sales receipt is necessary for the exchange. (B) The woman must choose a tie under $65. (C) The woman must pay for the new tie. (D) There is something wrong with the tie.

    44. Where are they going?

    (A) Out to dinner (B) To shop for food (C) To a meeting (D) To a party

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    45. What does the man say about the food? (A) They won't have to pay for it. (B) He probably won't eat any. (C) It comes from a convenience store. (D) It usually isn't very good.

    46. What does the woman tell the man?

    (A) She's already very hungry. (B) She's anxious about tonight's event. (C) She'd like to stop at a restaurant. (D) She thinks they're going to be late.

    47. What is most likely the woman's job? (A) Publisher (B) Typist (C) Bookkeeper (D) Editor

    48. When is the deadline for the manuscript?

    (A) Next week (B) In two weeks (C) This month (D) Next month

    49. What does the woman indicate?

    (A) The document needs major revisions. (B) The content should be changed. (C) There are some small mistakes. (D) The final version is complete.

    50. What is the topic of the lecture?

    (A) The economy (B) The environment (C) Photography (D) Crime prevention

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    51. What time should the man arrive at the lecture? (A) 9:30 (B) 9:45 (C) 10:00 (D) 10:15

    52. What does the woman recommend?

    (A) Viewing an exhibit in the same building (B) Distributing some handouts (C) Going directly to the lecture hall (D) Listening to a different speaker

    53. Who is in the break room?

    (A) Stanley (B) Mrs. Becker (C) Mr. Maxwell (D) Nobody

    54. What did Mrs. Becker do?

    (A) She did some cleaning. (B) She took a break. (C) She looked at some prints. (D) She looked into the break room.

    55. What does the man offer to do?

    (A) Clean the break room (B) Pick up a beverage (C) Give Mr. Maxwell some prints (D) Resolve a problem

    56. What does the woman offer to do for the man?

    (A) Finish his work (B) Buy him lunch (C) Give him a ride (D) Change his flight schedule

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    57. What will they probably do at 3:30? (A) Catch a flight (B) Go to the bus station (C) Finish a report (D) Drive to the airport

    58. What is the man concerned about?

    (A) The buses may not leave frequently. (B) The woman may drive too slowly. (C) His flight may be late. (D) They may not finish the report.

    59. What is the man trying to do?

    (A) Find an apartment (B) Open a bank account (C) Purchase a car (D) Get a driver's license

    60. Why is the man concerned?

    (A) He may not have enough money. (B) He needs to find a job. (C) He doesn't have any identification. (D) He doesn't understand the contract.

    61. What does the woman advise the man to do?

    (A) Become familiar with the city (B) Read the paperwork carefully (C) Keep track of his expenses (D) Not allow his balance to get too small

    62. Where are the speakers? (A) At a theater (B) At a train station (C) At an amusement park (D) In a car

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    63. What are the speakers discussing? (A) The length of the drive (B) The weather report (C) Their plans for lunch (D) The popularity of a ride

    64. What will they probably do next?

    (A) Use their tickets (B) Park their car (C) Eat a meal (D) Take the subway

    65. What is the main topic of their discussion?

    (A) A late delivery (B) A customer's order (C) Metal prices (D) A production process

    66. Who will send something today?

    (A) Jewel Art (B) The man (C) The woman (D) Brooks Metals

    67. What does the man intend to do?

    (A) Find an alternate supplier (B) Contact Brooks Metals (C) Make a complaint (D) Return part of a shipment

    68. On what day does this conversation take place?

    (A) Friday (B) Saturday (C) Sunday (D) Monday

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    69. Where are the speakers? (A) At a child-care center (B) At a hospital (C) In a doctor's office (D) At a school

    70. What can be understood from the conversation?

    (A) The man's wife has just given birth. (B) The man has a new granddaughter. (C) The man found out about the baby today. (D) The man will be allowed to see Anna tonight.

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    Part 4 Direction: You will hear some short talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet. The talks will be spoken only one time and will not be printed in your test book. 71. What must the students present?

    (A) Their student IDs (B) Their dormitory names (C) Their room numbers (D) Their room keys

    72. What can be found in Leggett Hall?

    (A) A map of campus (B) Bed sheets (C) Blankets (D) Towels

    73. Where can the students get pillows?

    (A) From their dorm rooms (B) At Leggett Hall (C) From the housekeeping department (D) From the campus shop

    74. Which side dish accompanies the lamb?

    (A) Potatoes (B) Noodles (C) Salad (D) Coleslaw

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    75. How much more does a customer need to pay to get a Caesar salad with their meal? (A) Nothing (B) 50 cents (C) $4.00 (D) $7.50

    76. Which special is the least expensive?

    (A) The lamb chops (B) The beef stroganoff (C) The Portobello burger (D) The oysters

    77. What have employees been worried about?

    (A) Layoffs (B) Bankruptcy (C) A takeover (D) Salary cuts

    78. What is true of this company?

    (A) The financial situation is improving. (B) It is considering bankruptcy. (C) It is entering new markets. (D) It is downsizing.

    79. When might bonuses be given out next?

    (A) This quarter (B) Next year (C) After two more quarters (D) After two more years

    80. What activity is the audience currently engaged in?

    (A) An ice skating competition (B) A climbing trip (C) A photography exhibition (D) A football match

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    81. What does the speaker say about the listeners? (A) They were difficult to deal with. (B) He enjoys spending time with them. (C) He has worked with them before. (D) Some of them needed a little extra help.

    82. What is probably going to happen next?

    (A) The speaker will take some pictures. (B) The teams will be selected. (C) The people will set up their tents. (D) The group will start to descend.

    83. What is being advertised?

    (A) Houses for sale (B) Winery tours (C) Nightly accommodations (D) Newspaper subscriptions

    84. What is included in the offer?

    (A) Taxi fare (B) Airplane tickets (C) Bus passes (D) Train rides

    85. What should a listener do for more information?

    (A) Look in the newspaper (B) Access the Web site (C) Mail in the application (D) Submit an e-mail address

    86. What caused the problem?

    (A) Dangerous weather (B) A traffic accident (C) Mechanical trouble (D) Road construction

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    87. What will happen now? (A) Service to Charleston will be canceled. (B) Replacement buses will be sent. (C) Two buses will leave later than scheduled. (D) The buses will use a different route.

    88. What is mentioned about the departure lounge?

    (A) Free refreshments are available. (B) Only those with tickets are admitted. (C) It is temporarily closed. (D) Tickets may be purchased inside.

    89. Where will the tour group go next?

    (A) The living room (B) The dining room (C) The bathroom (D) The bedroom

    90. What was the tank used for?

    (A) Keeping drinking water available (B) Controlling kitchen fires (C) Heating water for the home (D) Cooling the stove

    91. How many Smith family members lived in the home? ,

    (A) 5 (B) 10 (C) 15 (D) 25

    92. What is being announced?

    (A) The effects of weather on some industries (B) A weather emergency (C) The opening of a new shopping mall (D) A sale on summer swimwear

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    93. What advantage is mentioned about malls? (A) They offer seasonal discounts. (B) They protect shoppers from the rain. (C) They have indoor parking. (D) They have the highest quality merchandise.

    94. Sales of which items have fallen by 20%?

    (A) Golf clubs (B) Summer fashions (C) Gardening supplies (D) Motorcycles

    95. How many years has this event been held?

    (A) 4 (B) 12 (C) 20 (D) 36

    96. What happened at the first event?

    (A) Local nightclubs refused to participate. (B) Audiences were very small. (C) Many of the performances were canceled. (D) Nancy Spongo was the only performer.

    97. Who is being introduced?

    (A) The chairperson of the conference (B) The manager of a band (C) The owner of the nightclub (D) The original organizer of the event

    98. For whom is this advice probably intended?

    (A) Business travelers (B) Marathon runners (C) Doctors (D) Airline personnel

  • (C)English Island Co.,Ltd. All Rights Reserved.

    99. What information is given about alcohol? (A) It can prevent infection. (B) It should be mixed with water. (C) It can dry out your body. (D) It can minimize the effect of jet lag.

    100. What does the speaker tell the listeners about the trip?

    (A) They will leave within a week. (B) The flight will take five hours. (C) There will be meetings every morning. (D) Their stay will last four days.