superheroes quiz

Download Superheroes Quiz

Post on 05-Sep-2014

630 views

Category:

Education

5 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

A quiz about "superheroes" for teenagers.

TRANSCRIPT

  • What is another name for Superman? A. The Red Redeemer B. The Masked Avenger C. The Caped Crusader D. The Man of Steel 1
  • What is Superman's only weakness? A. Samsonite B. Cosmonite C. Kryptonite D. Plutonite 2
  • Who played Superman in the original 1978 Superman movie? A. Michael Keaton B. Adam West C. Christopher Reeve D. Bill Bixby 3
  • What is the name of Batman's secret identity? A. Bruce Devon B. Bruce Wayne C. Bruce Davis D. Devon Bruce 4
  • What name that has NOT been traditionally associated with Batman? A. World's Greatest Vigilante B. The Dark Knight C. The Caped Crusader D. World's Greatest Detective 5
  • Batman protects what city? A. Chicago B. Metropolis C. Gotham City D. New York City 6
  • How did Spiderman get his superpowers? A. He was bombarded by cosmic rays. B. He was born with his powers. C. He was caught in a chemical explosion. D. He was bitten by a radioactive spider. 7
  • This superhero's supertools included bulletproof bracelets and a magic lasso. Who is she? A. Wonder Woman B. Super Girl C. Catwoman D. Elastigirl 8
  • Who is The Green Lantern alter ego? A. Ryan Reynolds B. Hal Jordan C. Bruce Wayne D. Clarke Kent 9
  • What is the Incredible Hulk's real name? A. Bruce Banner B. Marlo Chandler C. Jim Wilson D. Stan Lee 10
  • Which of these X-Men has the power to instantly heal from most wounds? A. Storm B. Nightcrawler C. The Beast D. Wolverine 11
  • Who plays Gandalf in Lord of the Rings and Magneto in the X-Men movies? A. Ian McKellan. B. Richard Harris. C. Patrick Stewart. D. Hugh Jackman. 12
  • Which actress has starred in two separate comic book movies? A. Anna Paquin B. Halle Berry C. Kirsten Dunst D. Jennifer Garner 13
  • Lex Luthor is the enemy of which superhero? A. Spiderman B. X-Men C. The Incredible Hulk D. Superman 14
  • Which of these superheroes works for a newspaper? A. Spiderman B. Green Lantern C. Batman D. Professor Xavier 15
  • 1. D 2. C 3. C 4. C 5. A 1. C 2. D 3. A 4. B 5. A 1. D 2. A 3. B 4. D 5. A